loader

FAQ

  1. Homepage
  2. FAQ

Ik zoek een les

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw zoekterm in te vullen. Maak eventueel je selectie specifiek door filters toe te passen. De verschillende aanbieders en diensten zullen
weergegeven worden. Klik op het gewenste profiel. Heb je een goed gevoel bij de aanbieder en de dienst, bekijk de beschikbaarheid en boek direct!
Oples.nl werkt met een slimme agendafunctie van waaruit de beschikbaarheid blijkt en jij jouw les direct kan terugzien. Ook zullen we de contactgegevens toezenden van de aanbieder, zodat jullie indien nodig contact met elkaar kunnen opnemen.
Na het boeken van de dienst kun je direct online via IDEAL betalen. Wij zorgen verder voor de financiële afhandeling met de aanbieder.
Nadat je bijles hebt gevolgd bij een aanbieder kun je een beoordeling achterlaten. Dit kan op het profiel van de aanbieder. Wij als Oples.nl hechten hier veel waarde aan, omdat dit toekomstige klanten en aanbieders helpt.

De aanbieder heeft in dit geval gekozen voor een instap abonnement/package. Helaas kun je in dat geval niet vooraf contact opnemen met de aanbieder/opleider. Heb je echt een dringende vraag, stel dan je vraag op info@oples.nl. Wij proberen dan zo snel als mogelijk je vraag beantwoord te krijgen.

Ik bied een les aan

Via de button “plaats advertentie” rechtsboven in beeld kun je na het aanmaken van een profiel een dienst aanbieden
Dit profiel wordt voor meerdere doeleinden gebruikt. Zo kunnen klanten op basis van je profiel bedenken of jij bij hun past.
Daarnaast verzorgen we een slimme agendafunctie waar jij jouw beschikbaarheid kan aangeven. Tevens gebruikt oples.nl je profielgegevens om de financiële afwikkeling te kunnen verzorgen.
ples.nl geeft 3 verschillende abonnementen, zodat jij zelf kan kiezen welke bij je past.
 
1. Basis, hiermee heb je geen vaste kosten en betaal je 10% administratiekosten over de geboekte diensten. De contactgegevens beperkt, zodat de boeking via oples.nl verloopt.
 
2. Pro, 5 euro per maand, hiermee koop je de administratieve kosten af en worden je contactgegevens gedeeld op je profielpagina en krijg je 1 commerciële advertentie, welke tijdelijk prominent op de homepage komt te staan.
 
3. Business, 25 euro per maand voor de grotere aanbieders met meerdere diensten. Profiel wordt op bedrijf gezet en kosten worden maandelijks gefactureerd.
Bij het basis abonnement ontvangt Oples.nl de geboekte lesgelden en stort deze minus 10% door nadat de dienst heeft plaats gevonden.
Voor pro wordt het abonnementsgeld per IDEAL betaald en ontvang je 100% van het lesgeld nadat deze heeft plaats gevonden In geval van Business betaal je per factuur per maand en ontvang je 100% vooraf dat de dienst plaats vindt.
Downgrade het abonnement naar de basis package. Wil je alles verwijderen dat kan onder het kopje account op je profielpagina.

Mijn vraag staat er niet bij

Neem dan contact met ons op per mail: info @oples.nl