loader

Hoe ga je te werk als aanbieder?

 1. Homepage
 2. Hoe ga je te werk als aanbieder?

Hoe ga ik te werk als aanbieder?

Lesgeven kan tegenwoordig op verschillende manieren, offline bij jou thuis of op locatie. Maar ook steeds vaker online. Dus jouw favoriete les kun je gewoon altijd en overal volgen, hoe tof is dat!

In de beschrijving van elke les wordt aangegeven of deze les offline bij jou thuis of op locatie gegeven gaat worden of online. In geval van online zal de aanbieder vermelden van welke online tool de lesgever gebruikt maakt. Hieronder tref je een korte beschrijving en link naar een instructievideo van de 3 meest gebruikte online tools voor het lesgeven.

Zoom

(geheel in het engels)

Een populaire gratis tool om te videobellen tot wel 100 personen. Let op, de gratis versie ondersteund weliswaar onbeperkt 1 op 1 videobellen. Video bellen met grotere groepen wordt beperkt tot een duur van 40 minuten.

 • Videobellen
  Start de les en deel dit direct via een link. Geef 1 op 1 les of aan een groep (let op de beperkte tijdsduur).
 • Schermdelen
  Deel eenvoudig een whiteboard, presentatie, opdracht of website. Niet alleen kun je hierdoor de lesstof verduidelijken, maar ook handige tips meegeven en direct zien of jouw leerling(en) de stof of opdracht begrijpen.
 • Bestanden delen
  Gebruik de chatfunctie voor vragen of het direct delen van bestanden (opdrachten, naslagwerk).
 • Oproepopname
  Met één druk op de knop neem je de les op, de les kun je dan eventueel nasturen als naslagwerk.

Skype

Bel gratis en communiceer samen direct via audio en beeld. Bekijk de instructievideo en kom er achter hoe jij het beste gebruik kunt maken van Skype.


 • Videobellen
  Op deze manier kun je kennis maken en op een persoonlijke manier met elkaar communiceren over de les.
 • Schermdelen
  Bij het delen van je scherm kan de ander zien wat jij doet en kun je samen de les doornemen en opdrachten maken.
 • Oproepopname
  Overleg samen of je de les mag opnemen, zo kun jij de les op een later moment nog terugkijken.

Microsoft Teams

Communiceer gratis via audio, beeld en een chat. Bekijk de instructievideo en kom er achter hoe jij het beste gebruik kunt maken van Microsoft Teams

 • Videobellen
  Met teams kun je ideaal 1 op 1 of met een grotere groep videobellen. Op deze manier kun je ook samen met een vriend, vriendin of hele klas bijles volgen.
 • Schermdelen
  Ook met Teams is het mogelijk om je scherm te delen. Bij het delen van je scherm kan de ander zien wat jij doet en kun je samen de stof doornemen en opdrachten maken.
 • Oproepopname
  Je kunt simpel een bestand delen waardoor de ander precies weet hoe deze eruit ziet en je er samen aan kunt werken.

Microsoft Teams zul je direct moeten dowloaden op jouw device (laptop, mobiel, tab et.. Dat kan via de app store of de onderstaande knop. Bovenaan op de pagina rechts van het midden vind je de knop Download Teams.