loader
  • Geverifieerd

Kwinq

Persoonlijke ontwikkeling  Assertiviteit, Coach technieken, Communicatie, Doelen stellen en behalen, Loopbaanmanagement, Time management, Zelfvertrouwen

491

Introductie

Ik ben docent, trainer en coach. Dus op vele manieren inzetbaar.

Coach

Loop je ergens tegen aan in je werk of in je privéleven en wil je het daar eens goed met iemand over hebben? Kom maar bij mij. Dat betekent dat ik naar je luister maar misschien niet de reactie geef die je verwacht, hoopt of wilt. Want een antwoord dat je wilt of hoopt kun je jezelf dus wel geven. Ik stel vragen met een kwinkslag. Zet je even op een ander pad door te confronteren of door een grap. Jij en ik gaan samen in gesprek en bepalen samen wat je doel is en hoe je dit wilt behalen. Ik zorg voor een traject op maat in overleg met jou.

Trainer

Ook voor jongeren!! Dat kan individueel of in een groepje of zelfs voor een hele groep. Nu we allemaal moeten wennen aan de nieuwe regels en de veranderde wereld komen daar vaak allerlei gevoelens bij kijken. Hoe ga je daarmee om? Ik kan je daarbij helpen.

Docent

Ik ben theaterdocent. Ik heb op verschillende middelbare scholen gewerkt, les gegeven aan volwassenen met een verstandelijke beperking, voorstellingen gemaakt met ouderen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Mail me!

Ik ben  gevestigd in Zwolle maar ik kan het hele land door in overleg.

voorzieningen en extra's

  • Les
  • Training
  • Workshop